Welk huis zou jij kopen met een miljoen?

12 september 2018 | Door: Casper
miljoen huis

Stel je krijgt vandaag één miljoen euro om een nieuw huis te kopen. Het huis moet wel in Nederland staan en het is de bedoeling dat je er de komende 10 jaar vertoefd. Ons land staat vol met miljoenenhuizen, keuze zat dus, maar wat kun je in de verschillende provincies nu krijgen voor een miljoen?

 

Penthouse aan het strand in Vlissingen, Zeeland

Dit appartement is een unieke woning gelegen aan de Boulevard Bankert.  Je kan hier echt genieten van een prachtig uitzicht, over de zee, het strand en de duinen. Je hoeft je niet te vervelen, want restaurantjes, bioscoop en theater zijn letterlijk om de hoek.

Het topappartement is verdeeld over twee woonlagen:  Het huis biedt vier kamers en heeft twee badkamers inclusief jacuzzi.

Woonoppervlakte: 265 m²
Prijs: €975.000

Penthouse Vlissingen

Bron: Funda.nl

 

Woonboerderij in Franeker, Friesland

Deze schitterende woonboerderij is voor de liefhebber van ruimte, rust en natuur. Zie jij jezelf het liefst

Het huis heeft één badkamer en één apart toilet en het huis biedt ook een sauna aan. Deze schitterende woonboerderij bevat één woonlaag en een kelder.

Woonoppervlakte: 277 m2
Prijs: €1.000.000

Boerderij Franeker

Bron: Funda.nl

 

Penthouse aan de Keizersgracht in Amsterdam, Noord-Holland

Een prachtig appartement van ca. 120 m² op de vierde en vijfde verdieping aan een van de hoofdgrachten in het centrum van Amsterdam. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras.

Woonoppervlakte: 120 m²
Prijs: €950.000

Het appartement ligt dichtbij de Negen Straatje met prachtige winkelstraatjes in de grachtengordel van Amsterdam. De Negen Straatjes zijn uniek vanwege de diversiteit aan winkels en boetiekjes die er te vinden zijn. Een echte mix van verleden, heden en de toekomst. Designer winkels in oude panden, jonge ouders op ouderwetse bakfietsen en winkelend publiek op zoek naar hippe tweedehandse kleding. Er zitten geen grote winkelketens, vrijwel alle winkel zijn speciaalzaken.

Prijs Keizersgracht Amsterdam

Bron: Funda.nl

 

The Terraced Tower in Rotterdam, Zuid-Holland

Genieten van de spectaculaire skyline van Rotterdam op je eigen terras. The Terraced Tower biedt appartementen met uitzicht over het bruisend hart van Rotterdam. Na een nachtje stappen, stap je zo je huis in. Er zijn nog appartementen te koop, maar je moet wel geduld hebben. De verwachte oplevering is in juni 2020.

Woonoppervlakte: 69 m² en 195 m²
Prijs: €295.000 tot €1.400.00

Bron: Funda.nl

 

Laarhoeve in Ommen, Overijssel

Verscholen in een oase van groen, ligt naast een prachtig landgoed. Dit is een sfeervol landhuis genaamd ‘Laarhoeve’. Als je hier woont, woon je op een van de mooiste plekje van Ommen met vele bos en natuur. Het centrum van Ommen ligt op 5 minuten loopafstand.

Het huis heeft twee woonlagen, twaalf kamers, waarvan negen slaapkamers.

Woonoppervlakte: 450 m² op ruim 3000 m² eigen grond
Prijs: €1.000.000

Bron: Funda.nl

 

Weet jij welk huis jij zou kiezen als jij een miljoen had? Ik zou het namelijk niet weten. Wat trekt jou het meest aan? Laat het ons weten, want wij zijn benieuwd.

 


new day productions stageMijn naam is Randa Boukala en ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding Media Redactie op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik heb altijd wel een passie gehad voor bloggen en vindt het dan ook echt een leuke nieuwe ervaring om dit te mogen doen voor Van Passie Naar Droombaan.

Interessante berichten

partners