Nieuw reisprogramma: ‘Welkom In’

20 september 2017 | Door: Casper

In het nieuwe reisprogramma ‘Welkom In’, vanaf 8 oktober te zien bij RTL4, ontdek je samen met voormalig Miss Nederland Tatjana Maul de allerleukste locaties in binnen-en buitenland. 

 ‘Welkom in’ is vanaf 8 oktober elke zondagochtend om 11:30 uur en elke zaterdag om 15:00 uur (herhaling) te zien op RTL 4. 

Tatjana: “Het reisprogramma is voor iedereen die houdt van reizen. Het maakt niet uit of je dit het liefste alleen doet of met vrienden en familie. Het gaat om avontuur, ontspanning en vooral om mooie herinneringen maken. Als model en voormalig Miss Nederland heb ik veel mogen reizen en ik kijk ernaar uit om de kijker met dit programma mee te nemen naar de mooiste locaties in binnen-en buitenland. Voordat we naar het buitenland gaan, laten we eerst de mooiste plekjes in Nederland zien. Veel mensen vergeten namelijk dat Nederland ook echt heel erg mooi is en ik ben blij dat ik dat nu kan laten zien middels mijn reizen voor Welkom In. Dat vind ik het allerleukst! Iedere week mag ik iets weggeven van waar ik ben geweest; denk aan een heerlijk diner, overnachting in een hotel, concertkaarten of mooie producten.”