Valentijnsdag met Date-in-Box

14 februari 2019 | Door: Casper
date in box Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde. Voor sommigen misschien commerciële meuk, voor anderen een dag vol met verrassingen. Over één ding kunnen we het eens zijn: elke relatie heeft aandacht en investering nodig. Én niet alleen op Valentijnsdag.

Wij spraken Kirsten Lansheuvel, mede-oprichter van Date-in-box. Samen met haar man Matthew heeft zij van haar passie haar droombaan kunnen maken. Date-in-box is een maandelijks verrassingsbox met de leukste en meest romantische dates.

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Kirsten, 25 jaar, getrouwd met Matthew en moeder van vier kinderen. Samen met mijn man heb ik Date-in-Box opgezet.

Wat bewoog jou om Date-in-Box te starten?

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en heb altijd een hart gehad voor relaties. Mijn man en ik zijn zelf jong ouder geworden en hebben gaande weg moeten leren om onze relatie aandacht te geven. Met de studie en werk van mijn man en de kinderen hadden we het gewoon heel druk. We konden nergens makkelijk heen, want dan moesten we altijd een babysitter regelen en op een gegeven moment heb je het ook gehad met Netflix. Daarnaast gebeurde er veel dingen om ons heen. Onder andere scheidingen van dierbaren. Toen vonden we dat we daar iets aan konden doen.

https://www.instagram.com/p/BoCzLk9CCHh

Wat is jouw ultieme doel voor Date-in-Box?

Mijn ultieme doel voor Date-in-Box is dat koppels meer quality time met elkaar hebben en daardoor elkaar nog beter leren kennen. Elke Date-in-Box heeft een uniek thema en een van de thema’s was ook: “You are my greatest adventure”. Hiermee willen we koppels uitdagen om het avontuur in elkaar te vinden. We hopen dat we hiermee gelukkige momenten kunnen creëren om elkaar niet uit het oog te verliezen.

Daarnaast creëren we een community waar we verhalen en ervaringen in een vertrouwde omgeving kunnen delen.

Hoe verdelen jullie de rollen?

Ik ben meer de “Creative” en mijn man heeft de zakelijke rol. Hij is zakelijk, goed met cijfers en planmatig. Ik ben vooral heel vrijgevig. Als het aan mij lag zou ik iedereen een gratis Date-in-Box cadeau willen geven.

 

Vond je het niet spannend om Date-in-Box op te starten?

Ja, zeker. Het idee stond al drie jaar, voordat ik de moed had verzameld. Relaties zijn toch privé en heel persoonlijk. Je geeft jezelf hiermee toch bloot, omdat je zelf ook dingen vertelt dus het kostte wat zelfvertrouwen. Misschien dat we in de toekomst hier nog een stap verder gaan door te vloggen..

 

Heb je nog een boodschap voor koppels dat je wilt delen?

Ja, alles wat je aandacht geeft, groeit. Geef elkaar echt aandacht. Het gaat niet vanzelf. Het gebeurt express. Er zit hard werken in.

 

Wil jij meer weten over Matthew en Kirsten en Date-in-Box?

Bezoek dan de volgende pagina’s:

https://dateinbox.nl
https://www.instagram.com/date_in_box/
https://www.facebook.com/dateinbox.nl/

Interessante berichten

partners