Trainee bij Sif!

05 oktober 2018 | Door: Casper
Sif group trainee stage werken leren

Sif Netherlands bv is een beursgenoteerde onderneming, gespecialiseerd in de productie van dikwandige buizen voor offshore toepassingen. Marktleider in twee productmarktcombinaties: piles voor de jacketbouw en fundaties voor offshore windmolens. Op twee locaties is Sif actief: Roermond en Maasvlakte 2. Dagelijks werken zo’n 300 mensen met aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en leverbetrouwbaarheidseisen. Wil jij meewerken in deze dynamische en professionele organisatie? Dat kan, wegens uitbereiding zijn we voor onze vestigingen in Roermond en op de Tweede Maasvlakte op zoek naar gemotiveerde:
 

Trainees

 

De functie:

De toekomst ligt in jouw handen als trainee bij Sif! In de functie van trainee maak je kennis met de wereld van Sif en de wereld van offshore constructies. Een zeer dynamische, toekomstbestendige wereld met volop mogelijkheden op verschillende gebieden.

We hebben vele mogelijkheden binnen Sif en kunnen interessante en leerzame traineeships aanbieden. Of je nu lbo afgestudeerd bent en je wil met je handen bezig zijn in de productie, of je bent mbo/hbo opgeleid en wil meedenken over de organisatie of de bedrijfsprocessen, Sif heeft voor iedereen uitdagende mogelijkheden! Zolang je de wil hebt om te leren en jezelf te ontwikkelen, komen wij graag in contact met jou!

Tijdens een gedegen opleidingsprogramma leer je alle aspecten kennen die van belang zijn om succesvol aan de slag te gaan in de offshore branche. Je maakt kennis met verschillende afdelingen, en bewerkingen en je wordt bijgestaan door onze ervaren collega’s, die jou gedurende het traineeship intensief begeleiden. Uiteraard krijg je gedurende het traineeship volledig betaald.

Wij zoeken:

Enthousiastelingen die zichzelf willen ontwikkelen en klaar zijn om de wereld van offshore fundaties te ontdekken. Je bent afgestudeerd (op lbo, mbo of hbo(+)-niveau)  en bent fulltime beschikbaar. Je staat ervoor open om verschillende afdelingen en functies te leren kennen om jezelf te ontwikkelen tot echte professional!

Bij Sif hechten wij veel waarden aan onze kerncompetenties: eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwork. Het is logisch dat je je hieraan conformeert.

Wil je werken in onze productie? Hou dan rekening met ploegendiensten, evenals werken in de weekenden. Bij kantoorfuncties is dit uiteraard niet het geval, maar ook hier verwachten wij een grote mate van flexibiliteit van je!

Interesse?

Solliciteer direct door je CV te sturen naar hr@sif-group.com.  Nog vragen? Ook dan kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via: hr@sif-group.com. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Interessante berichten

partners