Tien dingen die je zou kunnen doen met een miljoen

11 september 2018 | Door: Casper
wat kun je doen met een miljoen

Menig man droomt ervan, een miljoen euro in een mooi zilveren koffertje. Zo eentje, weet je wel, type standaard in Hollywood films. Helaas, helaas.. velen van ons, waaronder ikzelf, gaan het genot van zo’n koffertje nooit meemaken. Heb je toch nog thuis ergens een koffertje op je kuikenaanrecht staan of onder je bed hebben liggen, maar heb je geen inspiratie aan wat je dat geld uit zou kunnen geven, lees dan hier een lijstje 10 dingen die je zou kunnen doen met een miljoen!

1. Shoppen in de duurste kledingwinkel van de wereld: KARMAloog

Op zoek naar nieuwe killer items voor je garderobe en rond de 100.000 euro te besteden? Dan heb jij even geluk, want de duurste kledingwinkel ter wereld, genaamd KarmaLoog, is te vinden aan de P.C. Hooftstraat in bruisend hoofdstad Amsterdam. Prijzen in deze high-kledingboetiek variëren van €325 euro voor het goedkoopste artikel, tot €120.000 euro voor een jas gemaakt van de werelds beste krokodillenleer.

Karmaloog

Bron: www.boutique-karmaloog.com

 

2. Party like Hefner: met vrienden de hort op in Las Vegas

Altijd al willen feesten als Hugh Hefner? Dat kan. Pleeg wat telefoontjes naar vrienden en ga met z’n allen naar Las Vegas. Voor €50.000 per nacht waan jij je als een echte Hefner of playmate in de Hugh Hefner Sky Villa in Palms Casino, Las Vegas. Overnachten als Hefner is peperduur, maar brengt een hoop plusjes met zich mee. Zo heeft de Sky Villa onder andere draaiende bedden, een infinity pool, een jacuzzi, en last but not least een verplettende uitzicht over de Las Vegas Strip.

Hugh Hefner Las Vegas

 

3. Bootje varen

Pak je bikini en zonnebrand maar in, want voor €720.000 per week kan jij lekker bootje varen op de zeeën met het helderste water met een super yacht van maar liefst 81 meter. Mocht je je tijdens het varen vervelen, dan kan je je weg banen naar de bar en luisteren naar de klanken van de piano gespeeld door de vaste pianist op de boot onder het genot van een cocktail. Ook kan je een duik nemen in de infinity pool.

Bron: Bron: www.yachtcharterfleet.com

 

4. Koop wat bling

Ben je een vrouw, maar zijn je sieraden lang niet zo stralend als je persoonlijkheid? Of ben je een man en heb je wat goed te maken met je vrouwtje of wil je haar simpelweg behandelen als een echte prinses? Dan zijn deze prachtige oorbellen gemaakt van gele diamant de perfecte aanwinst. De oorbellen kosten €1.000.000, maar dan heb je ook wat! Een look om door een ringetje te halen!

wixon oorbellen

Bron: www.wixonjewelers.com

 

5. Organiseer een etentje met Gordon Ramsay als kok

Zin in een etentje met vrienden of familie, maar geen zin om te koken? Geen nood, laat Gordon Ramsay overvliegen om voor iedereen te koken. Gordon Ramsay staat bekend als de grofgebekte, onaardige televisie persoonlijkheid in zijn programma Hell’s Kitchen. Desalniettemin weet deze man wél hoe er gekookt moet worden. Voor €100.000 tot €1.000.000 is een succesvol etentje gegarandeerd.

Gordon Ramsay

Foto: NBC News

 

6. Je eigen wijngaard in Frankrijk

Wegdromen in het dromerige Frankrijk, onder het genot van een glas wijn afkomstig van jou eigen wijngaard. Voor minder dan €1.000.000 is het al mogelijk een complete wijngaard aan te schaffen. Wie wil dat nou niet?!

Je eigen wijngaard

Foto: https://www.johnanthonyvineyards.com/

 

7. Maak een super luxe wereldreis

Ben je een echte avonturier, wil je zo veel mogelijk landen verkennen, maar geen zin in hostels en is sport en beweging voor jouw essentieel? “The Ultimate Trip Around The World Welness Trip” van Health & Fitness Travel biedt mensen de kans een 12 maanden lang, 20 landen te bezoeken uiteenlopend van Brazilië tot Spanje en hier super toffe sport activiteiten te ondernemen. Zo kan je onder andere een privé les kickboksen van een gouden medaillewinnaar verwachten. Andere sportactiviteiten zijn: Meer dan 25 gepersonaliseerde trainingen, meer dan 40 privé yoga lessen en meer dan 15 mindfulness- en meditatielessen. Prijskaartje? €294.000! Bron: www.healthandfitnesstravel.com

Wellness wereldreis

Foto: spotgymyoga.org

 

8. Kunstwerken kopen

Kunst is en zal altijd een stukje geschiedenis van de mensheid blijven. Daarom is het niet zo’n slecht idee om te investeren in kunstwerken. Wie het een en ander van kunst af weet, weet dat een kunstwerk fors kan stijgen in waarde. Koop je bijvoorbeeld nu een stuk van de bekende en mysterieuze artiest Banksy voor €400.000, dan kan je zeker verwachten dat deze met de jaren mee flink zal stijgen in waarde! Investeren op z’n slimst!

Banksy, The girl with the red balloon

Banksy, The girl with the red balloon

 

9. Ga de weg op met een dikke bak

Als je al van A naar B moet komen, waarom dan niet in een super dikke bak?! Met een miljoen schaf je makkelijk een supercar aan. Ben je meer van de comfort en luxe? Dat kan ook! Zo rijd je in een Rolls Royce Phantom vanaf €545.000. Kies je toch liever voor snelheid? Kies dan bijvoorbeeld voor de nieuwe McLaren 600lt voor een prijs vanaf €299.000. Voor ieder wat wils dus!

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce Phantom

 

10. Help een ander

Hoewel er talloze dingen zijn waar je een miljoen euro aan zou kunnen aangeven, bestaat er toch niets mooiers op deze wereld als een ander een handje helpen. Er zijn nog genoeg mensen op deze wereld voor waar een warme maaltijd of schoon drinkwater geen gegeven is. Benieuwd hoe ver je komt met 1 miljoen euro aan liefdadigheid schenken? Zo kan je voor 1 miljoen euro al meer dan 1000 dorpen in Cambodja voorzien van schoon drinkwater! Een hartstikke mooie en dankbare onderneming!

Drinkwater voor een heel dorp

Foto: http://www.atgcf.org/clean-water

 


 

Alina PapianHi iedereen! Mijn naam is Alina Papian. Ik ben 26 jaar oud, woonachtig in Amsterdam en sinds kort ben ik begonnen met het schrijven van blogs voor New Day Productions. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om drankjes te doen en te winkelen, niet anders dan menig vrouw!

 

 

 

 

 

 

Interessante berichten

partners