Ontdek vier bijzondere beroepen

31 oktober 2017 | Door: Casper

Vandaag lichten we vier wel heel bijzondere droombanen uit! Voor welke droombaan zou jij
gaan?

1. Beroepsreiziger
Als beroepsreiziger reis je gratis de wereld over. Je komt in aanraking met verschillende culturen en ongerept natuur. Daar staat wel tegenover dat je promotie maakt voor bedrijven binnen de toerisme sector. Op deze manier heeft Jeremy Jauncey zijn droombaan gecreëerd. Het bedrijf dat hij hieruit heeft ontwikkeld heeft inmiddels een hoofdvestiging in New York.

2. Ben & Jerry’s Flavor Guru
Als Ben & Jerry Flavor Guru ben jij de bedenker van de nieuwe Ben & Jerry smaken. Je mixt ijs, snoep en siropen tot een perfecte nieuwe unieke smaak. Het is niet zomaar een beroep. Er wordt verwacht dat je in ieder geval een achtergrond hebt in voedingswetenschappen. Je kunt er geschat €30.000 tot €130.000 jaar mee verdienen. Om de kwaliteit te bewaken zal je uiteraard veel ijs moeten proeven. Zou dit jouw kinderdroom waarmaken?

3. Game Developer
Altijd al van gamen je beroep willen maken? Als Game Designer bedenk je de gaafste games en met de opkomst van Virtual Reality zijn de mogelijkheden eindeloos. In van Passie naar Droombaan zag je hoe Adriaan de Jongh zijn passie volgt. Én succesvol dat hij is. Met zijn toen 25 jaar stond hij namelijk in de Forbes 2016 ‘onder de 30’.

4. Food Youtuber
Als Food Youtuber kun je net als de Zuid-Koreaanse Park Seo-yeon elke maand wel €8000,- verdienen. Elke avond loggen duizenden kijkers in om de 35-jarige Youtuber te zien eten. Op haar dertigste besloot ze van haar hobby en passie (heel veel eten) een droombaan te maken.

Interessante berichten

partners