Hoeveel geven vrouwen nou echt uit aan hun uiterlijk?

14 september 2018 | Door: Casper
microdermabrasie

Het prijskaartje van mijn uiterlijk

Haarloos lichaam, perfect gemodelleerd en ingekleurde wenkbrauwen, nagelriemen netjes naar achter geduwd, nagels gevijld en een mooi kleurtje erop om het af te maken, voetjes zonder eelt en korte nagels, dode punten zijn ten boze en pluis is voor thuis. De ellende houdt ook nooit op. Wij vrouwen, hebben het maar zwaar. Daar waar een vent even een pot gel haalt bij de Action of een fancy  “moldable sculpting clay” van €27,50 haalt bij de lokale barbershop en hier weer 2 maanden mee zoet is. God mag weten wat een moldable clay überhaupt is. Zal wel weer een 2 in 1 speciaal voor mannen ontwikkelde product zijn dat zowel toegepast kan worden op de alledaagse haarverzorging, maar ook super handig is voor bij het pottenbakken. Wij vrouwen daarentegen, lijken ons af en toe wel op randje faillissement te bevinden met de enorme bedragen die wij uitgeven om er representatief uit te zien. Hoewel wij vrouwen nooit weten hoeveel we aan ons uiterlijk uitgeven, weten we 1 ding wel: het is een klein fortuintje waar je u tegen zegt. In deze blog ga ik mijn schoonheidsritueel aan jullie omschrijven, en het prijskaartje dat hier aan hangt.

 

brows on fleek

maandelijks – €45
 
Mooie wenkbrauwen zijn essentieel, het is immers één van de eerste dingen die de persoon tegenover je te zien krijgt. En geen nou toe, soms kijken wij vrouwen in de spiegel naar onze ongeplukte brows en dan zien we, zo dramatisch als wij vrouwen kunnen zijn, in plaats van onze eigen zelfreflectie een holbewoner uit de prehistorie. Dus wat doe ik om dit te voorkomen? Ik bezoek maandelijks Rob Peetom salon in de Bijenkorf en laat mijn favo schoonheidsspecialiste mij verwennen met een INGEbrow treatment. De INGEbrows+tinting om precies te zijn. Deze behandeling maakt de wenkbrauwen naar model volgens een paar richtlijnen en daarna worden de wenkbrauwen wat donkerder geverfd, zodat je wenkbrauwen er ook fabuleus uit zien wanneer je de deur uit gaat zonder make up. Voor elke brow addict die dit leest is deze behandeling zeker een aanrader! Tip van blogger: Wunder2 (Wunderbrow, €30,55) om de wenkbrauwen in te kleuren. Zoals de naam al zegt is het werkelijk een wondermiddel in je dagelijkse make-up routine voor de perfecte wenkbrauwen

wenkbrauwen prijs

Bron: www.ingebrows.nl en www.superdrug.com

 

weg met de dode punten!

maandelijks – €79,50
 
Geen vrouw wil de straat op met dood haar. Want dood haar is droog. En niemand wilt dat droog, strooi-achtig haar je mooie look afmaakt. Ik ga persoonlijk één keer per maand langs mijn vaste kapper Pierôt in Amsterdam. Ik kies zelf altijd voor een wat duurdere kapper, met aanzienlijk meer ervaring, dan de goedkopere opties. Dit komt omdat mijn haar van nature erg dik en droog is, dus wil ik graag dat deze goed wordt verzorgd. Maandelijks ben ik €79,50 kwijt aan, maar daar krijg ik wel mooi haar voor terug!

Pierot kapper

Bron: www.pierot.nl

 

Mani Pedi

maandelijks €50
 
Eeltplekken op de voeten van een (prachtige) vrouw hartstikke onaantrekkelijk. Daarom is het voor ons vrouwen belangrijk onze voeten mooi verzorgd te houden, al helemaal in de zomermaanden. Hetzelfde geldt voor handen, geen vrouw wil onverzorgde handen hebben. Dus toveren we voor onze handjes en voeten onze portemonnee tevoorschijn. Ik laat me elke maand lekker verwennen bij Universal Nails in Amsterdam. Lekker wegdromen in de massagestoel terwijl je handen en voeten de royal treatment krijgen, heerlijk!

mani pedi groupon

Bron: www.groupon.com

 

stralend gezichtje

€89
 
Pukkels, mee eters en geïrriteerde of slappe huid siert je als vrouw niet, en op je gezicht al helemaal niet. Je gezicht is immers wel je visitekaartje. Ik ga maandelijks langs de schoonheidsspecialiste en laat mijn gezicht even flink verwend worden met een microdermabrasie en bindweefselmassage van 50 minuten. Een Microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huid, wat op zijn beurt zorgt een gladde, egale huid.

microdermabrasie

Bron: www.dermaskin.nl

Hoewel ik nog eindeloos lang kan doorgaan met het lijstje uitbreiden (lees: make-up producten, haarverzorgingsproducten, hars voor het ontharen), zijn de bovengenoemde behandeling toch wel echt dé essentials in mijn beauty routine. Bij elkaar opgeteld kosten deze behandelingen mij afgerond €264 per maand. Was ik maar een vent, lekker simpel.. zucht…
 


 

Alina PapianHi iedereen! Mijn naam is Alina Papian. Ik ben 26 jaar oud, woonachtig in Amsterdam en sinds kort ben ik begonnen met het schrijven van blogs voor New Day Productions. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om drankjes te doen en te winkelen, niet anders dan menig vrouw!

 

 

Interessante berichten

partners