Connor Klein – De Bonte Koe

19 januari 2018 | Door: Casper
van passie naar droombaan de bonte koe

Vandaag delen wij een interview met chocolatier Connor Klein. 

Zou je jezelf kunnen voorstellen?

Mijn naam is Connor Klein. Ik ben 29 jaar

Wat betekent passie voor jou?

Liefde

Dit is mijn droombaan omdat…

Dit is een droombaan omdat er niets tegen een chocolade-fabriek met eigen winkels op kan.

Waarom heb je besloten het familiebedrijf over te nemen?

Ik vind het een verschrikkelijk idee als De Bonte Koe zou moeten stoppen. Dat ik later over de Langehaven zou rijden en dat het allemaal weg zou zijn dat kan kon ik mij niet voorstellen. Daarbij is het een geweldig bedrijf wat zeker nog kan groeien.

Wat is jouw favoriete bonbon en waarom?

Sinds dat De Bonte Koe bonbons maakt, vind ik de Nouganoot het allerlekkerst, maar ik heb iedere week wel een andere waar ik als een blok voor val. Deze week is het de Gin bonbon met een vulling van Schiedamse Gin.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

De ene week boef de andere week politie. Zo ging het ook met Cowboys en indianen. Op latere leeftijd kwam ik er achter dat het iets moest zijn, waarvoor je alles zou willen geven en iets waar je gelukt bent en van wordt.

Wat is het meest uitdagende aan jouw functie?

Er is geen dag hetzelfde; Er is geen draaiboek en er zijn geen regels.

Waar ben je het meest trots op?

De Bonte Koe zelf als bedrijf; een bedrijf dat al 25 jaar op hoog niveau meedraait  en nog steeds voor vernieuwing zorgt.

Waar droom je nog van?

Nog 25 jaar voor een glimlach zorgen bij de mensen die in onze winkels komen.

www.vanpassienaardroombaan.tv

Interessante berichten

partners